Pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije u Baranji (Suza), 4. do 6. travnja 2019. održano je savjetovanje Putovima obrazovanja odraslih

U organizaciji Zajednice ustanova za obrazovanje odraslih održano je u Baranji (Suza) od 4. do 6. travnja 2019. godine godišnje savjetovanje za članice Zajednice i sve ostale zainteresirane koji se bave obrazovanjem odraslih.

Aktualnosti u obrazovanju odraslih privukle su veći broj sudionika.

Zahvaljujući predavačima Mili Živčiću, Mariju Vučiću, Davorki Schmidt, Aniti Zovko, Zdenku Križiću, Ankici Vučković i Mariani Kuna sudionici su dobili informacije i raspravljali o sljedećim temama: Programi obrazovanja odraslih – aktualno, Aktualnosti u obrazovanju odraslih, Budućnost obrazovanja odraslih u RH iz perspektive odraslih koji se obrazuju, Implementacija HKO-a kroz predstavljanje aktivnosti odobrenog ESF projekta čiji je korisnik Uprava za tržište rada MRMS-a, Kompetitivne prednosti obrazovanja kao priprema za tržište rada – interakcija Zavoda za zapošljavanje i ustanova u obrazovanju i Značajke kvalitetnog stručnog usavršavanja učitelja.

 

Zajedničko vrijeme provedeno je i radno i zabavno. Nakon planiranih radnih sati uživalo se u ljepotama koje nudi Baranja i druženju uz glazbu na zadovoljstvo svih prisutnih.

Pozivamo sve zainteresirane da o ostalim aktivnostima ZUOO RH pročitaju na internetskoj stranici Zajednice (www.zuoorh.hr), ispune prijavnicu i budu prisutni na sljedećem godišnjem savjetovanju.

Branka Lukić

Scroll to Top